De Cerbère au Pic Neulos et de la Tour Massana au Boulou. Histoire, Patrimoine monumental et Naturel. Vie quotidienne. Événements. Revues et Livres. Littérature. Gastronomie et Vins.

jeudi 30 juin 2022

Masia Serra Animation Eté 2022

MASIA SERRA CANTALLOPS

VIMOMENTS D'ESTIU

Teníem moltes ganes de poder tornar a viure un estiu com els de sempre i per fi ha arribat el dia! A Masia Serra, hem preparat un conjunt d’activitats per combatre la calor de manera divertida! 

Tornen els ViMoments d’estiu!

     Hem preparat 3 nits de sopar i concert en directe! El 2 de juliol rebrem la banda de versions acústiques Downlight; el 8 de juliol, els Blueduckrock posaran ritme rocker a la vetallada; i el 22 de juliol, serà la rumba dels Delai la que ens farà moure el cos tota la nit!
     Seran tres nits on no hi faltarà el bon ambient, bona música, un bon sopar amb productes de proximitat i, per descomptat, els nostres vins. Podeu consultar el menú i reservar la vostra taula aquí.

     No us perdeu tampoc les tardes d’estiu a Masia Serra, els nostres "tardeos", son la millor manera de posar punt i final a la setmana! De dijous a diumenge, de 5 a 9 del vespre, la nostra terrassa chill out a peu de l’Albera serà l’escenari ideal per desconnectar, relaxar-se i encarar la setmana següent amb alegria!    Podreu acompanyar els vins de Masia Serra amb la selecció de tapes de productes de proximitat de la nostra carta.
Els diumenges 26/6, 3/7, 10/7, 17/7, 24/7 i 31/7, de 17h a 20h, el nostre dj resident Alf La Boîte hi posarà l’ambient amb una selecció de la millor música. Per assitir als tardeos és indispensable fer reserva aquí

Info: Communication texte photo : Masia Serra Cantallops

Aucun commentaire: