De Cerbère au Pic Neulos et de la Tour Massana au Boulou. Histoire, Patrimoine monumental et Naturel. Vie quotidienne. Événements. Revues et Livres. Littérature. Gastronomie et Vins.

mercredi 20 juillet 2022

Animation Masia Serra Aout 2022

Cultura al celler de Cantallops - Concert Expos.

CANTALLOPS EMPORDA

ENTRADES PEL MASIA MARKET JA DISPONIBLES!

La 5a edició del MasiaMarket ja s’acosta! Serà el 5 i 6 d’agost i hi tindrem música amb dj , concerts en directe, parades d’artesania i de gastronomia (formatges, embotits, ostres…), food trucks amb creps, pizza, frankfurts, street food, dolços…i activitats per als infants! 


 

El MasiaMarket s’ha convertit en una de les festes d’estiu més esperades a l’Empordà. Una experiència única dins l’entorn del món del vi, la gastronomia, l’artesania i la música, entre les vinyes de Masia Serra.
No deixis que t'ho expliquin , Vine a Viure-ho! Pots consultar tota la programació i les parades convidades Saps que pots adquirir l’entrada online i amb antelació? D’aquesta manera, volem agilitzar l’accés al MasiaMarket cada un dels dies que tindrà lloc l’esdeveniment, i a més a més, amb l'entrada anticipada, tindràs dret a un descompte en la teva compra a la botiga del celler.
Recorda que l’import de l’entrada es descomptarà de les consumicions a la barra de begudes o de les compres a la botiga del celler durant el MasiaMarket. Ja la pots comprar aquí.
T' hi esperem ! No et pots perdre la festa en majúscules per a tota la família d'aquest estiu !

Aucun commentaire: